I WILL SINGLE FOREVER :)

#FiyOfficialWebsite
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6251899355046271683\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fiy-punya-blog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fiy-punya-blog.blogspot.com/\x26vt\x3d-307744445277848146', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


wtf!
Thursday, 5 April 2012
 hai guys. lme tol aku dok bukak belog aku nieh. puh puh puh. bnyok tol abuk. sorryy la bwu bukak sebab busy dgn pekse minggu lepas. alhamdulilah selesai sudah OTI 1 :) bwu lege tahap pale. yuhuuuuu. minggu nie aku balik umah sebab warden2x busy lakee.  next week taktau agy. hee. arap2x balik. aminn ;)



then, ade berite sedih meyh. :( :( tak ku sangka tak ku duga. first aku dpt tau yang best friend aku sendiri couple dgn ex aku sendiri. wah! terase nyer. sampai hati dye dop kabo ke aku. jujur jela apew salah nyer. dop salah nyer. sedih tahu! errrrrrrrrrrrrr, rase cm errrrrrrrrrrrrr jew. nak ngamok jew p arap sabar jew. sial!



seterusnya, sorang laky nie ex aku. idolove him very much tapi dye hmmmm. first day ade someone ckp kat aku yang dye nampak ex aku tukar beg dgn girl nie. wah! frust gler beb. rase cm nak jatuh kat tanah jew. tapi arap ade tresure hunt jew. fuh! pagi esok aku tengok secare real dpn mate lol. dye pakai sungguh lah. hanye hati aku jew yg menangis. air mate aku tak mampu nak keluar agy,. then aku blek umah teros ask him, dye couple dgn  girl tuw kew. dye ckp dok dok. hmm. manusia mmg pandai menipuu. :)


lepas tuw, kejadian yang ketigee, ade geng aku nak naik atas laluw dpn kelas ex aku. then dye nampak ex aku duduk bersebelahan dengan girl yg samee. dye letak tangan dye atas tangan girl tuw tapi girl tuw larikan tangan dye. dye duduk tersangat lah rapat. argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK YOU. sedih weh. pas tuw mase rehat pijah ajak aku teman dye beli sandwich aku pun bwu nak berjalan beberape langkah aku pun ternampak ex aku bgy air yg bekas dye minum tinggal ais jew dye bgy kat girl yg samee. mimik mlut dye aku nampak sesgt. dye ckp amik ur. dye tkboh doh. kaku aku kejap kat kantin. sampai pijah tinggal aku dy g beli sorang. sedih nyer lah.  nvm life must go on without him.



aku sedih sebab dye tipu aku. dye ckp dye syg aku. dye ckp dye taknak cri pengganti lagi. dye ckp nak tunggu aku. tapi mane kate2x tuw? manis nyer manusia berbicare. :( hmmmm


k la byeee.