I WILL SINGLE FOREVER :)

#FiyOfficialWebsite
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6251899355046271683\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fiy-punya-blog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fiy-punya-blog.blogspot.com/\x26vt\x3d-307744445277848146', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


nak rayeeeeeeeeeeee nak rayeee nak rayeeeeeeee!!11
Thursday, 16 August 2012
tettttttttttttttttttt tetttttttttttttttt tetttttttttttttt detik jam semakin laju kan. pejam celik pejam celik esok luse dah nak rayeee. weeeeeeeeeeeeeeeee. *dacing dacing* horeyyyyyyyyyyyyyy sedakkk em raye. tak sabar. tapii hurmm yelaaaa takde mood lasung nak raye. nak kate mood pmr dok la jugok. huh. nvm. yg penting aku tetap kne raye. harp-2 kali nie dapat duet raye bnyak sikit. hihi. ^_^


then, kali nie aku post kat lam blogger nie aku nak ambik kesempatan, ingin menyusun sepuluh jari ingin memintaa maaf dan ampun kepada umat nabi Muhammad yang mane telah terase ati dengan saye. first nk mintak maaf dgn kekawan, uda, ira, put, pijah, buya, marsya and so on. sorry kalau ade tergurau kasar, dan yang membuat kan hati anda semua terase mcm tercucuk jarum yg tajam. hihi. dan jgn lupe budak 3 cemerai. sorry kay...


pastu mintak maaf kpd senior-2 yang mengenali sye fifi. terutama, org tersyg iaitu aida nabiha. maaf kalu ade ternaik suaree. pastu, k.soli, k.nadya, k.zaty, k.nana, k.auni, dan yang lain-2. maaf kay. pastu bebudak yg lowest form dari sye tuw maaf laa kalu ade tertengking or yg buat anda terase kay. harap di maafkan.